DPÜ’nün Motivasyon Tırı İlkokul Öğrencilerini Ağırladı

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi öğretim üyelerinden Öğr. Gör. Dr. Kudret Armağan’ın yürütücülüğünü yaptığı Motivasyon Tırı eğitimleri, Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak’ın da katıldığı etkinlikte İnköy İlkokulu öğrencilerini ağırladı.

DPÜ, Motivasyon Tırı'nın yeni bir etkinliğine ev sahipliği yaptı.

Üniversitemizin Rektörlüğü önünde Proje Eğitim ve Kültür Topluluğumuz tarafından düzenlenen etkinlikte Öğr. Gör. Dr. Kudret Armağan’ın motivasyon eğitimlerinin konuğu İnköy İlkokulu öğrencileri oldu. Öğretmenleri eşliğinde üniversitemize gelen yaklaşık 30 öğrenci, Motivasyon Tırı'nda yaptıkları çizimlerle ve oynadıkları oyunlarla eğlenceli dakikalar geçirdiler.

Etkinliği ziyaret eden Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, öğrencilerle tek tek ilgilenerek, sohbet etti. Prof. Dr. Kızıltoprak daha sonra tüm öğrencilere pamuk şeker ikramında bulunarak üniversitemizi ziyaret ettikleri için İnköy İlkokulu öğretmen ve öğrencilerine teşekkür etti. Rektör Kızıltoprak ayrıca etkinliği düzenleyen Topluluğumuza ve Öğr. Gör. Dr. Armağan'ı da kutladı.

Etkinlik hakkında konuşan Rektörümüz, "Kütahya Dumlupınar Üniversitesi sınırları yerleşkelerinin binalarının dışına taşan bir üniversite. Bugün de İnköy İlkokulu'ndan konuklarımızı Motivasyon Tırı projesi için üniversitemizde ağırladık. Öğrencilerimiz üniversiteyi hem eğitim hem de eğlence temasıyla tanımış oldular. Belki de içlerinde gelecekte bu üniversitede okuyacak ve mezunumuz olacak çocuklar var. Onlarla şimdiden tanıştığımız için, onlara üniversiteyi tanıttığımız için çok mutluyuz. DPÜ olarak Kütahya'da, bölgemizde ve ülkemizdeki her insanın hayatına dokunacak şekilde çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz" dedi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 14 Mart 2024, Perşembe / 1386 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi,

Bu Kategorideki Diğer Haberler