DPÜ CAREIFY TEKNOFEST’te Üçüncülük Elde Etti

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi CAREIFY takımı, TEKNOFEST İzmir’deki Sağlık ve İyi Yaşam Teknolojileri yarışmasının Take Off Ön Etkinlik Tohum Öncesi kategorisinde 3. oldu.

DPÜ'nün CAREIFY takımı TEKNOFEST İzmir'de 3.'lük elde etti.

Çiğli 3. Ana Jet Üssü'nde gerçekleştirilen TEKNOFEST İzmir'de Sağlık ve İyi Yaşam Teknolojileri yarışmasınında üniversitemizi temsil eden CAREIFY takımımız Take Off Ön Etkinlik Tohum Öncesi kategorisinde 3. olarak DPÜ'nün TEKNOFEST başarılarına bir yenisini daha ekledi.

Elde edilen başarı hakkında konuşan CAREIFY Takım Kaptanı Beyza Zengin “Bizler bu yıl ekip olarak ilk kez bir girişim yarışmasına katılarak, Sağlık ve İyi Yaşam Teknolojileri Kategorisi’nde insanların daha bilinçli ve kendileri için en uygun kişisel bakımları yapabilmesi adına geliştirdiğimiz mobil uygulamamızla yarışmaya hak kazandık. Beş gün boyunca girişimimizi sergileyip ürünümüzü jüriler önünde sunarak üçüncülük elde ettik. Sonuçtan ve aldığımız geri bildirimlerden oldukça mutluyuz, çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz” dedi.

"CAREIFY, CİLT SORUNU YAŞAYAN KİŞİLERE HİTAP EDİYOR"

Üniversitemiz TEKNOFEST Topluluğu akademik danışmanı Dr. Öğr Üyesi Ali Samet Öngen CAREIFY takım üyeleri Beyza Zengin, Ali Osman Öztürk, Ilgar Benli ve Bedirhan Uygun’a teşekkür ederek, elde edilen başarının özellikle sağlık alanında öğrencilerimizin yapacağı yeni TEKNOFEST projeleri için ilham kaynağı olacağını söyledi.

CAREIFY'ın proje içeriğinin özellikle cilt sorunları yaşayan insanlara yönelik önerileriyle oldukça dikkat çekici olduğunu söyleyen Dr. Öğr. Üyesi Öngen, Ögrencilerimiz bu yarışlar için büyük emekler verdiler. Üniversitemiz de sürecin başından sonuna kadar desteğini esirgemedi. Bu başarıda emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

PROF. DR. KIZILTOPRAK'TAN TEBRİK MESAJI

Takımımızın başarısını değerlendiren Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, yayımladığı mesajda "TEKNOFEST İzmir'de yarışan finalist takımımız CAREIFY, Sağlık ve İyi Yaşam Teknolojileri yarışması Take Off Ön Etkinlik Tohum Öncesi kategorisinde 3. oldular. Öğrencilerimizi tebrik eder, 'Tam Bağımsız Türkiye' için başarılarının devamını dilerim" ifadelerini kullandı.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 02 Ekim 2023, Pazartesi / 965 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi, teknofest,

Bu Kategorideki Diğer Haberler