DPÜ’de Oryanatasyon Etkinlikleri Konserle Tamamlandı

Kütahya Dumlupınar Üniversitesine bu dönemde kayıt yaptıran öğrencilerimizin, topluluklarımızı ve Üniversitemizi tanıması için düzenlenen Oryantasyon etkinliği Amfitiyatro’da düzenlenen konserle sona erdi.

DPÜ'nün Oryantasyon etkinliği sona erdi.

Emre Kuruoğlu Tırmanma Duvarı önünde Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığımıza bağlı öğrenci topluluklarımız ve Öğrenci Konseyimiz ile Kütahya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün katılımlarıyla düzenlenen etkinliğe çok sayıda öğrencimiz katılarak hem topluluklarımızı hem de üniversitemizi tanıma olanağı buldu.

Etkinliğin ikinci gününde oryantasyon alanını ziyaret eden Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal, tüm stantları tek tek gezerek öğrencilerimizle sohbet etti ve topluluk çalışmaları hakkında bilgi aldı. Ziyarette Rektörümüze, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Muammer Gavas ve Adalet ve Kalkınma Partisi Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay da eşlik etti. Rektörümüz daha sonra alandaki öğrencilerimize hitap ederek yeni gelen öğrencilerimize 'Hoş geldiniz' dedi. Prof. Dr. Uysal ayrıca tırmanma duvarına bir tırmanış da gerçekleştirdi.

Alanın renk cümbüşüne dönüştüğü Holi Fest etkinliğinin de yapıldığı oryantasyon etkinliği, film gösterimi ve konser için DPÜ Amfitiyatro'ya taşındı. Öğrencilerimize gazoz, patlamış mısır ve pamuk şeker ikram edilen Kampüse Hoş Geldin etkinliğinde öğrencilerimiz önce film gösterimine katıldı. Öğrenci topluluklarımızın müzik ve dans gösterileriyle devam eden etkinlik günün son saatlerinde son buldu.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 06 Ekim 2022, Perşembe / 1155 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi, dpü sağlık kültür ve spor daire başkanlığı,

Bu Kategorideki Diğer Haberler