Öğr. Gör. Kudret Armağan’ın Projesi Ödül Kazandı

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, Simav Meslek Yüksekokulu öğretim elemanlarından, Yönetim Organizasyon Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Kudret Armağan’ın geliştirdiği ve patentini aldığı Motivasyon Otobüsü projesi Türkiye Kentsel Tesis Yönetim Derneği tarafından yılın en iyi sosyal sorumluluk projesi ödülüne layık görüldü.

Akademisyenimiz Öğr. Gör. Kudret Armağan'ın geliştirdiği Motivasyon Otobüsü projesi yılın en iyi sosyal sorumluluk projesi ödülünü aldı.

İstanbul Kongre Sarayı'nda düzenlenen II. Tesis Yönetim Çalıştayı ve İş Zirvesi programına davet edilen ve Site ve Tesislerde İletişim ve Motivasyon konulu oturumda sunum da yapan Öğr. Gör. Armağan, etkinlik kapsamında düzenlenen yılın en iyi sosyal sorumluluk projesi ödülünü geliştirdiği ve patentini aldığı Motivasyon Otobüsü projesiyle elde etti.

Simav Meslek Yüksekokulumuzdan yapılan yazılı açıklamada, "Sosyal sorumluluk projesi ödülene layık bulunan Öğr. Gör. Kudret Armağan'ı tebrik ediyoruz ve bundan sonraki çalışmalarından başarılar diliyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 08 Haziran 2021, Salı / 1204 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler