DPÜ ile KÜSİDAP Arasında İş Birliği Protokolü

Kütahya Dumlupınar Üniversitemiz ile Kütahya Sivil Toplum Kuruluşları Dayanışma Platformu (KÜSİDAP) arasında yapılması planlanan faaliyetlere ilişkin iş birliği protokolü imzalandı.

Üniversitemiz ile KÜSİDAP arasında iş birliği protokolü imzalandı.

Rektörlük makamında gerçekleşen imza törenine Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal, Genel Sekreterimiz Prof. Dr. Atilla Batur, Kütahya Sivil Toplum Kuruluşları Dayanışma Platformu Başkanı Nazif Kocaçoban ve beraberindeki heyet katıldı.

DPÜ ve Kütahya Sivil Toplum Kuruluşları Dayanışma Platformu iş birliği ile Kütahya ve Suriye-Türkiye sınır bölgesinde bulunan ihtiyaç sahibi insanlara yönelik 'Seninle Tamamlansın' adı altında yapılması planlanan yardım kampanyası ve Türkçe Öğretim Merkezi yurt dışından gelen misafir öğrencilere yönelik eğitim, kültür, sanat, spor, kurs, seminer, atölye çalışması, konferans ve benzeri faaliyetlerin yapılmasına ilişkin iş birliği protokolü imzalandı.

Üniversitemiz adına Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal'ın ve Kütahya Sivil Toplum Kuruluşları Dayanışma Platformu adına Başkan Nazif Kocaçoban'ın imzaladığı protokolün ardından taraflar karşılıklı teşekkürlerini ve hayırlı olsun dileklerini sundular.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 17 Mart 2021, Çarşamba / 1027 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler