Kütahya Tasarım Teknokent’e Güral Dokunuşu

Kütahya’nın önde gelen iş insanlarından Nafi Güral’ın desteğiyle Kütaya Tasarım Teknokent’e totem yaptırıldı.

Kütahyalı iş insanı Nafi Güral'ın desteğiyle Kütaya Tasarım Teknokent'e totem yaptırıldı.

2009 yılında Teknokent fikrinin ortaya atılmasından itibaren bu fikrin hayata geçirilmesi ve her konuda desteklenmesinde öncü rol üstlenen Güral, hem Ar-Ge - İnovasyona dikkat çekilmesi hem de Kütahya Teknokent'in farkındalığının artırılması adına totemin önemine değindi.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü ve aynı zamanda Kütahya Tasarım Teknokent Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Kâzım Uysal ile Teknokent Genel Müdürü Prof. Dr. Ersan Öz'ün bizzat teşekkür ettiği Nafi Güral birçok eğitim ve bilime dayalı hayır işlerinde de öncülük ediyor.

Rektör Uysal teşekkür mesajında, "Tebessüm şehri Kütahya, Nafi Güral Bey gibi bir değere sahip olduğu için çok talihlidir. Kendisine ve ailesine şehrimize ve ülkemize destekleri için çok çok teşekkür ediyoruz. Eğitime ve bilimin her zaman destekçisi olacağına yürekten inanıyoruz. Kütahya Tasarım Teknokent %90 doluluk oranıyla birçok başarılı projeye imza atmaya devam ediyor. Yakında yepyeni projelerle şehrimizin adını ülkemizin ve dönyanın dört bir yanında duyuracağız" diye konuştu.

 

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 10 Kasım 2020, Salı / 1116 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya,

Bu Kategorideki Diğer Haberler