Kütahya Tasarım Teknokent’te Yönetim Kurulu Toplantısı

Kütahya Tasarım Teknokent Yönetici A.Ş. Yönetim Kurulunun ilk toplantısı geçmişte DPÜ Senato Salonu’nda düzenlenenlerden farklı olarak ilk kez Teknokent’in yeni tasarlanan çok amaçlı toplantı salonunda yapıldı.

Kütahya Tasarım Teknokent yönetim kurulu toplantısı düzenledi.

Teknokent Toplantı Salonu’nda düzenlenen ve Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Kâzım Uysal'ın başkanlığında gerçekleşen toplantıya Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Âlim Işık, yönetim kurulu başkanvekili Prof. Dr. Hasan Göçmez, KUTSO adına Selman Hatipoğlu, OSB 2 Temsilcisi Mustafa Yenipazar ve Tavşanlı Ticaret Odası Temsilcisi Hasan Özyaşar ve Teknokent Genel Müdürü Prof. Dr. Ersan Öz katıldı. 

Toplantıyla ilgili yapılan yazılı açıklamada, Prof. Dr. Ersan Öz'ün yaptığı kısa bilgilendirmenin ardından üç yeni projenin daha kabul edilip faaliyete geçtiği, Teknokent’te %85 doluluk oranına ulaşıldığı,  teknoloji ve Ar-Ge üretimine ara vermeden devam edildiği ve projeleriyle Türkiye’de ilklere imza atmaya başlayan Kütahya Tasarım Teknokent’in aynı zamanda ilk defa kârlılık rakamlarına ulaştığı bildirildi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 04 Kasım 2020, Çarşamba / 1354 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler