Tavşanlı Cumhuriyet Başsavcısı Kocaman’dan Rektörümüze Ziyaret

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kâzım Uysal ile Tavşanlı Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Kocaman Üniversitemizde bir araya geldi.

Tavşanlı Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Kocaman, Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal'a ziyarette bulundu.

Üniversitemizin Rektörlük makamında gerçekleşen görüşmede Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Kocaman'ı, Rektörümüzle birlikte Genel Sekreter Vekilimiz Prof. Dr. Atilla Batur karşıladı.

Sohbet şeklinde geçen görüşmede Fatih Kocaman, üniversitemizde yürütülen çalışmalar hakkında Üniversite yönetimimizden bilgiler aldı ve taraflar arasında çeşitli konularda fikir alış verişinde bulunuldu.

Ziyaretin sonunda Kocaman, Rektörümüze ve Genel Sekreter Vekilimize çalışmalarında başarılar diledi. Prof. Dr. Uysal ve Prof. Dr. Batur da Kocaman'ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti ifade ederek kendisine görevlerinde başarı dileklerini sundular.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 09 Eylül 2020, Çarşamba / 1192 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,