Prof. Dr. Kazım Uysal’dan Çavdarhisar ve Pazarlar’a Ziyaret

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kâzım Uysal, Çavdarhisar ve Pazarlar ilçelerine ziyarette bulundu.

Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal, Kütahya'nın Çavdarhisar ve Pazarlar ilçelerini ziyaret etti.

Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Mustafa Aydın ve Prof. Dr. Muammer Gavas ile Genel Sekreter Vekilimiz Prof. Dr. Atilla Batur’un da katıldığı ziyaretlerde Prof. Dr. Kâzım Uysal’ın ilk durağı Çavdarhisar Kaymakamlığı oldu. 

İLK ZİYARET ÇAVDARHİSAR’A

Rektörümüz ve beraberindeki heyet, Üniversitemizde ve Çavdarhisar MYO’da devam eden çalışmalarla ilgili Kaymakam Miraç Akbulut’la bir araya geldi. Görüşme karşılıklı hediye sunumu ile son buldu.

Kaymakamlığın ardından Çavdarhisar Belediyesine de uğrayan Prof. Dr. Uysal, Belediye Başkanı Halil Başer’i makamında ziyaret etti. Görüşmede iki kurum arasındaki ortak iş birliği konuları ve Çavdarhisar MYO’nun öğrenci kabul edebilmesi için yeni dönemde yürütülecek çalışmalar ele alındı. Görüşmenin sonunda Uysal ve Başer günün anısına birbirlerine hediye sundular.

İKİNCİ DURAK: PAZARLAR

Prof. Dr. Uysal, Başer’le yaptığı görüşmenin ardından Pazarlar ilçesine hareket etti. Rektörümüz Pazarlar’daki ilk ziyaretini ilçe kaymakamı Yunus Emre Fırat’ın makamına yaptı. Sohbet şeklinde geçen görüşmede Kaymakam Fırat ile Üniversite heyetimiz Pazarlar ilçesinde ve Pazarlar MYO’da yürütülen çalışmalar hakkında görüş alış verişinde bulundular. Karşılıklı hediye sunumunun ardından ziyaret sona erdi.

Prof. Dr. Uysal, Pazarlar ziyaretinde belediyeyi de ihmal etmeyerek Belediye Başkanı Bilal Demirci’yle makamında bir araya geldi. Üniversite heyetimizin de katıldığı toplantıda Uysal ve Demirci ilçede yürütülebilecek ortak projeleri görüştü. Başkan Demirci ayrıca Pazarlar MYO’da yürütülen çalışmalar hakkında Rektörümüzden ve Üniversite heyetimizden bilgi aldı.

REKTÖR UYSAL PAZARLAR MYO’NUN 15 TEMMUZ SERGİSİNE KATILDI

Rektör Uysal’ın Pazarlar ziyaretinde son olarak ilçede yer alan meslek yüksekokulumuzda akademisyenlerimizle buluştu.

Burada Pazarlar Meslek Yüksekokulunun 15 Temmuz’un dördüncü yıl dönümündeki anma etkinlikleri kapsamında açtığı ‘40 An 40 Şehit 40 Hikâye’ sergisini ziyaret eden Üniversite heyetimiz, sergide yer alan eserleri tek tek inceledikten sonra sergiye emek veren akademisyenlerimize teşekkürlerini sundu.

Serginin ardından Prof. Dr. Kâzım Uysal, akademisyenlerimizle bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantının sonunda, akademisyenlerimiz adına MYO Müdürümüz Doç. Dr. Semra Durmuş Acer ziyaretlerinden dolayı Üniversite heyetimize teşekkür etti.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 17 Temmuz 2020, Cuma / 1152 defa okundu.

Bu Kategorideki Diğer Haberler