Prof. Dr. Kazım Uysal’dan TÖMER Öğrencilerimize Destek

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kâzım Uysal, üniversitemizde öğrenim gören ve salgın sürecinde Kütahya’dan ayrılmayan TÖMER öğrencilerimizi evlerinde ziyaret ederek öğrencilerimize destek verdi.

Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal, TÖMER öğrencilerini evlerinde ziyaret etti.

Ziyarette Prof. Dr. Kâzım Uysal'a Genel Sekreter Vekilimiz Prof. Dr. Atilla Batur, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürümüz Prof. Dr. Şahmurat Arık ve TÖMER Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Uslu eşlik etti. Ziyaretlerde öğrencilerimizin sağlık durumları hakkında sohbet eden Prof. Dr. Uysal, Prof. Dr. Batur, Prof. Dr. Arık ve Dr. Öğr Üyesi Uslu, ülkelerinden uzakta öğrenim gören öğrencilerimizin bir gereksinimi olup olmadığını da tek tek sorarak onların Kütahya'da ve Türkiye'de yalnız olmadıklarını hatırlattılar.

Üniversite heyetimiz ziyaret sonunda öğencilerimizin günlük yaşamlarına ve eğitimlerine destek olacak hediye sunarak ziyaretlerini tamamladılar.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 06 Mayıs 2020, Çarşamba / 1951 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,