Düğünümüz Var Kütahya Ekibinden Rektörümüze Ziyaret

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kâzım Uysal, Eğitim Fakültemizin yönetimini ve önceki hafta Kütahyalı sanatseverleri sahneledikleri Düğünümüz Var Kütahya tiyatro oyunuyla güldüren öğrencilerimizi ağırladı.

Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal, Eğitim Fakültemizin yönetimini ve Düğünümüz Var Kütahya oyununda sahne alan Eğitim Fakültesi öğrencilerimiz ile bir araya geldi.

Rektörlük makamında gerçekleşen görüşmeye Eğitim Fakültemizin Dekan Vekili Prof. Dr. İrfan Terzi, Dekan yardımcısı Doç. Dr. Fulya Topçuoğlu Ünal, Fakülte sekreterimiz İbrahim Gürer ve öğrencilerimiz katıldı.

Sohbet şekilde geçen görüşmede Rektörümüz, fakülte yönetimimizi ve öğrencilerimizi sahnedikleri tiyatro oyunundan dolayı tebrik etti ve yeni tiyatro oyunlarını beklediklerini ifade etti. Öğrencilerimiz de Rektörümüze oyun hakkında görüşlerini sordular.

Görüşmenin sonunda Rektörümüz, fakülte yönetimimiz ve öğrencilerimiz bir hatıra fotoğrafı çektirdi.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 23 Aralık 2019, Pazartesi / 1156 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,