Tavşanlı’da Otel Yönetim Sistemleri ve Modülleri Eğitimi

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Tavşanlı Uygulamalı Bilimler Fakültesi, Hotel Management System firması yetkilileri Murat Sutay ve Süleyman Savaş’ın eğitmen olarak katıldığı Otel Yönetim Sistemleri ve Modülleri Eğitimi’ne ev sahipliği yaptı.

DPÜ Tavşanlı Uygulamalı Bilimler Fakültesinde Otel Yönetim Sistemleri ve Modülleri eğitimi düzenlendi.

Fakültemizin konferans salonunda düzenlenen ve Hotel Management System (HMS) yetkilileri Murat Sutay ve Süleyman Savaş'ın eğitmen olarak katıldığı eğitimde öğrencilerimize otel yönetim sistemleri ve modülleri hakkında sertifikalı eğitim verildi.

Eğitimde, firmanın kendi geliştirmiş olduğu bulut tabanlı otel yönetim sisteminin alt modülleri uygulamalı olarak öğrencilerimize aktarıldı. Eğitmenlerden Süleyman Savaş, otel yönetim sisteminin herhangi bir sosyal medya kullanıcısının rahatlıkla kullanabileceği bir yazılım geliştirdiklerini, bu otel yönetim sisteminin diğer otel yönetim sistemlerden daha basit, daha kullanıcı dostu ve daha ekonomik olduğunu bildirdi.

HMS'nin güvenlik politikaları doğrultusunda veritabanına ilişkin çeşitli önlemleri alındığının, otel işletmelerinin herhangi bir teknik sorununda uzaktan erişimle anında müdahale edilebildiklerini aktaran eğitmen Murat Sutay ise otel işletmelerine ait verilerin güvenlik amacıyla üç farklı ülkede kendi veritabanlarında ayrı ayrı sürekli yedeklendiğini bildirdi.

Eğitimin ardından Tavşanlı Uygulamalı Bilimler Fakültemizden yapılan açıklamada "Öğrencilerimiz için önemli olduğunu düşündüğümüz sertifikalı eğitim programını gerçekleştirdikleri için Hotel Management System firmasına teşekkür ederiz" denildi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 18 Aralık 2019, Çarşamba / 799 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler