BOREN’den DPÜ-İLTEM’e Ziyaret

Ulusal Bor Araştırma Enstitüsü Başkanı Doç. Dr. Abdulkerim Yörükoğlu Kütahya Dumlupınar Üniversitesi İleri Teknolojiler Tasarım, Araştırma - Geliştirme ve Uygulama Merkezine (DPÜ-İLTEM) ziyarette bulundu.

Ulusal Bor Araştırma Enstitüsü Başkanı Doç. Dr. Abdulkerim Yörükoğlu DPÜ-İLTEM'i ziyaret etti.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kâzım Uysal, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Muammer Gavas, Prof. Dr. Mustafa Aydın, DPÜ-İLTEM'in Müdürü Doç. Dr. Mustafa Tuncer, Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Gör. Cihan Doğruöz ve personelininde bulunduğu ziyarette BOREN Başkanı Doç. Dr. Abdulkerim Yörükoğlu'na merkezimizin faaliyet alanları ve cihazlar ile ilgili bilgi verildi.

Ziyarette BOREN ve Üniversitemiz arasında karşılıklı iş birliğinin kurulmasına yönelik fikir alışverişinde de bulunuldu.

Prof. Dr. Kâzım Uysal ziyaret sonunda BOREN Başkanı Yörükoğlu'na ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 18 Kasım 2019, Pazartesi / 2008 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,