Rektörümüz 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Etkinliklerine Katıldı

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kâzım Uysal, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kabul törenine katıldı.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Kâzım Uysal Cumhuriyet'in 96. yıl dönümü sebebiyle düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kabul törenine katıldı.

Kütahya Polis Evi’nde düzenlenen kabul törenine; Kütahya Valisi Dr. Ömer Toraman ile eşi Neşe Toraman, AK Parti Kütahya Milletvekili Ceyda Çetin Erenler, MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Hava Piyade Tuğgeneral Necati Gündüz, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Cumhuriyet Başsavcısı Evren Akbey, Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanı Celal Yücel, İdare Mahkemesi Başkanı Ertuğrul Turan, Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal, Baro Başkanı Ahmet Atam, Vali Yardımcıları Mustafa Güney, Halil İbrahim Ertekin, Kenan Eskin, Ali Bezirgan, Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı Ahmet Asım Okat, Muharip Gaziler Derneği Şube Başkanı Şaban Başoğul, askeri erkan ve mülki erkan, protokol üyelerinin eşleri, STK Temsilcileri, bazı daire müdürleri katıldı. 

Konuklarını tek tek kapıda karşılayan Vali Dr. Ömer Toraman ile eşi Neşe Toraman daha sonra salonu gezerek herkesin Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı.

"KÜTAHYA HEM İŞGALİ YAŞADI HEM DE ZAFERE TANIK OLDU"

Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin zor şartlarda büyük mücadeleler verilerek kurulduğunu belirten Kütahya Valisi Dr. Ömer Toraman, "Kütahya bu süreçte hem işgali gördü hem işgal yaşadı hem de kurtuluş zaferinin sevincine şahit oldu. Böylesine kıymetli topraklarda bu bayramı idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

"BAĞIMSIZLIK MÜCADELEMİZ DEVAM EDİYOR"

Türkiye'nin bağımsızlık ve hürriyetini muhafaza etmek, toprak bütünlüğünü korumak için sınır içi ve sınır ötesinde mücadeleye devam ettiğini kaydeden Vali Toraman, "Evlatlarımız teröristlerle canla başla mücadele ediyorlar. Her nesil kendi üzerine düşen sorumlulu yerine getiriyor. Bu durumun bizim millet olarak bağımsızlığımıza ve hür yaşama iradesine olan bağlılığımızdan kaynaklandığını düşünüyorum. Aziz bir milletin mensubuyuz. Geçmişimizden aldığımız güçle geleceğimize de güvenle bakıyor, ülkemizin ve milletimizin geleceğine güveniyoruz" diye konuştu.

Katılımlarından dolayı konuklarına teşekkür eden Vali Dr. Ömer Toraman, "Birlik ve beraberlik ruhuna katkı sağlayan, sevincimizi paylaşan bütün vatandaşlarımıza şükranlarımı arz ediyorum” dedi.

REKTÖRÜMÜZ RESMİ TÖRENE DE KATILDI

Prof. Dr. Kazım Uysal, Kütahya'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle resmi törene de katıldı.

Kapalı Spor Salonunda düzenlenen törene Kütahya Valisi Dr. Ömer Toraman ile eşi Neşe Toraman, AK Parti Kütahya Milletvekili Ceyda Çetin Erenler, MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Hava Piyade Tuğgeneral Necati Gündüz, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Adem Özkan, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Rektörü Prof. Dr. Kâzım Uysal, Baro Başkanı Ahmet Atam, Vali Yardımcıları Mustafa Güney ve Halil İbrahim Ertekin,  İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Çekiç, İl Emniyet Müdürü Necmettin Koç, İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, askeri erkan, daire müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri, protokol üyelerinin eşleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 30 Ekim 2019, Çarşamba / 1972 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler