Gediz MYO’dan Gediz Ticaret Odasına Ziyaret

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Gediz Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Öğr. Gör. Gökhan Dağılgan ile Yüksekokul Sekreterimiz Murat Ataman Gediz Ticaret ve Sanayi Odası (Gediz TSO) Yönetim Kuruluna teşekkür ziyaretinde bulundu.

Gediz Meslek Yüksekokulumuzun yönetimi Gediz Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kuruluna teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Gediz TSO Başkanı Vedat Öztürk ve Başkan Yardımcısı Yılmaz Özen ile geçmiş ve gelecek iş birlikleri adına istişarelerde bulunuldu. Öğr. Gör. Gökhan Dağılgan, Odanın bugüne kadar okulumuz bünyesine sağladığı maddi ve manevi desteklerden dolayı Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Öztürk'e plaket takdim etti.

Meslek yöksek okulumuzun öğrencileri için yapılan kahvaltı organizasyonunun gerçekten etkili olduğunu ve bu tür etkinliklerin çoğalarak devam etmesi gerektiğini ifade eden Öğr. Gör. Dağılgan'a, Vedat Öztürk de meslek yüksekokulumuzun her zaman yanında ve destekçisi olmaya devam edeceklerini ayrıca ilçemizde fakülte açılmasıyla ilgili destek sağlanması amacıyla Rektörlüğümüz ile iş birliği protokolü imzalandığını hatırlatarak karşılık verdi.

Dağılgan ve Öztürk, eğitimin ve yetişen öğrencinin kalitesinin artırılması için eğitim kurumlarının yalnız bırakılmaması konusunda tüm Gediz halkını hem maddi hem de manevi olarak eğitim kurumlarının yanında olmaya davet ettiler.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 22 Ekim 2019, Salı / 1110 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler