Eğitim Fakültemiz DPÜ Deneyimini Unutulmaz Kıldı

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Evliya Çelebi Yerleşkesindeki akamdemik birimlerini keşfetmek isteyen üç ortaöğretim kurumunun bu ziyaretleri Eğitim Fakültemiz tarafından hediyelerle taçlandırıldı.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, Kütahya ve çevre illerden gelerek Evliya Çelebi Yerleşkemizi ziyaret eden öğrencileri ağırlamayı sürdürüyor.

Yeni eğitim öğretim döneminin açılmasıyla özellikle üniversiteye hazırlanan öğrencilerin eğitim aldığı ortaöğretim kurumlarının Evliya Çelebi Yerleşkemizdeki akademik birimleri ziyaret istekleri üniversitemizin ilgili birimlerince karşılanmaya devam ediyor.

ÜÇ LİSENİN DE TERCİHİ EĞİTİM FAKÜLTEMİZ OLDU

Bu hafta Kütahya Selim Cansız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Bursa Orhaneli Hacı Mustafa Öden Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Manisa Ticaret Borsası Anadolu Lisesi tarafından ziyaret edilen üniversitemizde üç lisenin de ortak tercihi olan Eğitim Fakültemiz, kendisine yönelik bu ilgiye kayıtsız kalmadı.

Ziyaretlerde Faküllte Dekanımız Prof. Dr. İrfan Terzi ve Dekan Yardımıcımız Doç. Dr. Fulya Topçuoğlu Ünal konuklarımıza hem üniversitemiz hakkında genel bilgiler sundular. Arş. Gör. Enis Harun Başer, Arş. Gör. Mustafa Köse ve Arş. Gör. Tuğba Aydemir Özalp ise yaptıkları konuşmalar ve tanıtımlarla fakültemizin olanaklarını konuklarımıza aktardılar.

Eğitim Fakültemiz, Kütahya Dumlupınar Üniversitesine yapılan ziyaretleri unutulmaz kılmayı da ziyaretçi olan okullara bir hatıra olarak tabak hediye ederek sağladı.

Üniversiteimizi ziyaret eden idareci, öğretmen ve öğrenciler, Eğitim Fakültemize, İslami İlimler Fakültemize, Mühendislik Fakültemize, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültemize Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müşavirliğimize teşekkürlerini sundular.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 11 Ekim 2019, Cuma / 2323 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu, tusaş,

Bu Kategorideki Diğer Haberler