TDF ve DPÜ İş Birliğinde 30 Ağustos Zafer Kupası

Türkiye Dağcılık Federasyonu (TDF) ve Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) iş birliğinde Spor Tırmanış Küçükler ve Gençler 30 Ağustos Zafer Kupası - Lider Yarışması, Üniversitemizin ev sahipliğinde düzenlendi.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, Türkiye Dağcılık Federasyonu ve Üniversitemiz tarafından düzenlenen Spor Tırmanış Küçükler ve Gençler 30 Ağustos Zafer Kupası - Lider Yarışması'na ev sahipliği yaptı.

Evliya Çelebi Yerleşkemiz'deki Emre Kuruoğlu Tırmanma Duvarı'nda yapılan yarışmalar saygı duruşu ve İstiklâl Marşımız'ın okunması ve Rektörümüzün yarışmacılara hitaben konuşmasının ardından başladı. İlk gün sıralama turları, ikinci gün de final turunun düzenlenmesiyle altı kategoride (Gençler, Küçükler A, B, C, D, E) madalyalar sahiplerini buldu.

Yarışmaların final bölümü öncesinde Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal da final rotasında bir tırmanış yaptı. Uysal'ın tırmanışı izleyiciler tarafından büyük alkış aldı.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 03 Eylül 2019, Salı / 1550 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,