Ömer Köse’den DPÜ’ye Veda

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Yapı İşleri Teknik Daire Başkanlığından emekli olan Ömer Köse için veda töreni düzenlendi.

DPÜ Yapı İşleri Teknik Daire Başkanlığı görevini yürüten ve emekliye ayrılan Ömer Köse için veda töreni düzenlendi.

Düzenlenen törene Ömer Köse ve ailesinin yanı sıra Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal, Genel Sekreter Vekilimiz Atilla Batur, daire başkanlarımız ile Yapı İşleri Teknik Dairesi Başkanlığımızın personelleri katıldı.

Törende ilk sözü alan Rektörümüz Kâzım Uysal “Ömer Bey'in üniversitemizde emekleri çok. İnşallah bundan sonra hem belediye hem de Kütahya genelinde aynı hizmetleri yapacaktır. Hep birlikte el ele çalışacağız. Bundan sonra Ömer Bey'in bize katkısının daha fazla olacağına inanıyoruz. Ömer Bey'e bundan sonraki görevinde başarılar diliyorum” dedi.

Rektörümüzün ardından söz alan Yapı İşleri Teknik Daire Başkanı Ömer Köse “Mensubu olmaktan gurur duyduğum üniversitemizden ayrılmaktan dolayı üzgünüm. İnşallah bundan sonraki görevim yapacağımız hizmetlere vesile olacaktır” dedi.

Konuşmaların ardından Uysal, Ömer Köse’ye üniversitemize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederek hediyelerini sundu.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 06 Ağustos 2019, Salı / 2372 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler