Prof. Dr. Remzi Gören 19 Mayıs Kutlamalarına Katıldı

Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören, Kütahya’daki 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinliklerine katıldı.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 100. yılı Kütahya’da coşkuyla kutlandı.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Gayret’in Atatürk Anıtı’na çelenk sunmasıyla başlayan kutlama törenleri Dumlupınar Spor Salonunda devam etti.

Törene; Vali Dr. Ömer Toraman, AK Parti Kütahya Milletvekili Ceyda Çetin Erenler, Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Necati Gündüz, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören, Baro Başkanı Ahmet Atam, İl Jandarma Komutanı Vekili Yarbay Kamil Çelik, İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik, Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Gayret, STK Temsilcileri, bazı daire müdürleri, öğrenciler, sporcular ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programın açış konuşmasını yapan Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Gayret, “Bu mücadeleyi zaferle sonuçlandırdıktan sonra Türkiye Cumhuriyeti devletimizi kurmuş, kurduğu bu devlet her gün gelişerek ve güçlenerek günümüze gelmiştir. Bugün güzel memleketimiz her anlamda güçle ve her alanda gelişmeye devam etmektedir. İnşallah muasır medeniyetler seviyesinin de üstüne çıkarak kıyamete kadar da var olacaktır” dedi.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın 19 Mayıs mesajının okunmasıyla devam eden programda Gençlik Koşusu’nda dereceye giren sporcular ile Türkiye Şampiyonu sporcular ödüllerini Vali Dr. Ömer Toraman ile protokol üyelerinin elinden aldı.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlama programı halk oyunları ve Tugay Bandosu’nun gösterisiyle sona erdi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 20 Mayıs 2019, Pazartesi / 2250 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler