DPÜ’de Mezuniyet Törenleri Coşkuyla Kutlandı

Kütahya Dumlupınar Üniversitesinin mezuniyet etkinlikleri kapsamında 7 fakülte, 2 yüksekokul ve 12 meslek yüksekokulumuzda mezuniyet törenleri düzenlendi.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi 7 fakülte, 2 yüksekokul ve 12 meslek yüksekokulunda düzenlenen törenlerle yüzlerce öğrencisini mezun etti.

DPÜ Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulunun Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen mezuniyet töreni ile sona eren etkinlikler konserlerle, halk oyunları gösterileriyle ve marşlarla renkli anlara da sahne oldu.

Üniversitemizin Evliya Çelebi, Germiyan ve Tavşanlı Yerleşkeleri ile MYO binalarında düzenlenen törenlerde bu yıl son sınıflarını okuyan öğrencilerimiz mezuniyet sevinci yaşadılar. Öğrencilerimizin ailelerinin de katıldıkları törenlerde hem mezun olan öğrencilerimizin hem de ailelerinin heyecanı üst düzeydeydi. Bunun yanında bölümlerinde başarılı öğrencilerimiz de aldıkları ödüllerle kendilerine ve ailelerine çifte mutluluk yaşatmış oldular.

ALTINTAŞ, DOMANİÇ, EMET, GEDİZ VE HİSARCIK'TA MEZUNİYET HEYECANI YAŞANDI

Altıntaş, Domaniç Hayme Ana, Emet, Gediz ve Hisarcık Meslek Yüksekokullarımızın öğrencileri de MYO'larında düzenlenen törende mezuniyet heyecanı yaşadılar.

Törenlerde bölümlerinde başarılı olan öğrencilere başarı belgeleri ve ödülleri verildi.

KTBMYO'DA MEZUNİYET COŞKUSU

Kütahya Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulunun mezuniyet töreni de yoğun bir katılımla ve coşku içinde gerçekleştirildi.

Germiyan Yerleşkesi'nde düzenlenen törende bölümlerinde başarılı olan öğrenciler başarı belgesi aldılar. Törenin sonunda öğrencilerimiz kep atarak mezuniyetlerini kutladılar.

Etkinliklerde ayrıca halk oyunları gösterisi sergilendi ve mezuniyet pilavı ikram edildi.

Bu yıl Kütahya Dumlupınar Üniversitesinden mezun olan tüm öğrencilerimize gelecekteki hayatlarında başarılar dileriz.

İLGİLİ HABERLER

 

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 06 Mayıs 2019, Pazartesi / 5259 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, radyo dumlupınar, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler