DPÜ’de Mezuniyet Etkinlikleri Başladı

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Mezuniyet Etkinlikleri, bugün iki fakülte ve bir yüksekokulumuzda düzenlenen törenlerle başladı.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesinin 2018-19 Mezuniyet Etkinlikleri kapsamında Fen Edebiyat Fakültesi için mezuniyet töreni düzenlendi.

Üniversitemizin Kapalı Spor Salonunda düzenlenen törene Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Anıl İça, Fakültenin bölüm başkanları, akademik ve idari personelleri ile öğrencilerimiz ve velileri katıldılar.

Mezuniyet töreninde konuşan Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Anıl İça, “Bugün eğitim hayatınızın bitip, çalışma hayatınızın başladığı bir günü yaşıyoruz. İş hayatında başarı olmanın en önemli yolu yaptığınız işe sevgi ve saygı duymaktır. Teknolojinin her alanda geliştiği bu dönemde mesleğinizdeki başarınız kendinizi ve bilgilerinizi ne kadar güncel tutacağınızla alakalıdır. Bugün mezun olan öğrencilerimiz geldiği bu noktada emeklerini ve desteklerini esirgemeyen velilerimize ve hocalarımıza saygılarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.

İça’nın konuşmasının ardından fakültemizdeki eğitimini üstün başarıyla bitiren Rukiye Kartop, tüm öğrencilerimiz adına bir konuşma yaptı ve eğitim hayatı boyunca öğrendikleri bilgilere yenilerini ekleyerek ülkemize hizmet edeceklerini söyledi.

Kartop’un konuşmasının ardından DPÜ Halk Oyunları Ekibi, konuklarımız için bir gösteri sundu. Daha sonra fakültemizde ve bölümlerinde ilk üç sırayı alan öğrencilerimize başarı belgeleri sunuldu. Fakültemizin başarılı öğrencileri ödüllerini Prof. Dr. Remzi Gören, Prof. Dr. Anıl İça ve Kütahya Belediye Başkan Yardımcısı Ali İhsan Ertaş’ın elinden aldılar. Bölümlerinde ilk üç sırayı alan öğrencilerimiz ise başarı belgelerini bölüm başkan ve yardımcılarından aldılar

Törenin son bölümünde öğrencilerimiz marşlar eşliğinde keplerini atarak mezuniyetlerini kutladılar.

UBYO VE UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ DE MEZUNİYET HEYECANI YAŞADI

Ayrıca bugün Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen törende Uygulamalı Bilimler Yüksekokulumuz ve Tavşanlı Yerleşkemiz'deki törende de Tavşanlı Uygulamalı Bilimler Fakültesi öğrencileri de mezuniyet heyecanı yaşadılar. Tavşanlı Uygulamalı Bilimler Fakültesi'ndeki törene Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören de katıldı.

Törende bir konuşma yapan Prof. Dr. Remzi Gören, "Yarından itibaren hayata yeniden başlayacak, adım atmayı ilk öğrendiğiniz gün gibi, ayakta kalmayı öğreneceksiniz. Eğer kendinize inanıyorsanız, kendinize güveniniz varsa korkmayın ve asla yılmayın. Yarına umutla bakın, sabırlı olmayı öğrenin. Hayat hemen yarın olmasa bile, yakın gelecekte size gülecek, çok güzel imkânlar sunacak. Aceleyle yanlış yapmayın, fırsatları size sunulan son fırsatmış gibi ciddiye alın" dedi.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi mezuniyet etkinlikleri yarın ve Cumartesi günü düzenlenecek törenlerle sürecek.

İLGİLİ HABERLER

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 02 Mayıs 2019, Perşembe / 4035 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, radyo dumlupınar, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler