DPÜ Manisa’dan İki Kupayla Döndü

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi ADIM Üniversiteleri arasında oynanan futsal (salon futbolu) ve basketbol turnuvalarında iki kupa kazandı.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Kadın Basketbol ve Personel Futsal Takımları, Manisa'da düzenlenen Adım Üniversiteleri 1. Spor Turnuvası'ndan iki kupa ile döndü.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Yerleşkesi Spor Salonunda düzenlenen turnuvalarda Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Futsal Takımı, Manisa Celal Bayar Üniversitesi, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi, Pamukkale Üniversitesi ve Balıkesir Üniveritesi ile mücadele etti.

Grubunda iki galibiyet ve iki yenilgi alan DPÜ, turnuva şampiyonu 12 puanlı Manisa Celal Bayar Üniversitesinin ardından Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi ile birlikte 6 puan topladı.

BESYO Öğrencilerimizden oluşan DPÜ Kadın Basketbol Takımımız da Pamukkale Üniversitesi ve Manisa Celal Bayar Üniversitesi ile mücadele ettiği grupta galibiyet elde edemedi ve üçüncülükte kaldı.

Turnuvada derece elde eden takımlara kupaları MCBÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bilal Gümüş tarafından verildi.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 29 Nisan 2019, Pazartesi / 991 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,