DPÜ’de Bahar Dönemi Oryantasyon Etkinliği

DPÜ Sağlık Kültür ve Spor Dairesine bağlı öğrenci toplulukları bahar yarıyılında da öğrencilerimize yönelik oryantasyon programı düzenliyor.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Dairesine bağlı öğrenci toplulukları üniversitemize yeni katılan öğrencilerimize kendilerini tanıtmak ve üye sayılarını artırmak için düzenledikleri oryantasyon programı başladı.

Evliya Çelebi Yerleşkemizdeki Sosyopark'ta gerçekleşen oryantasyon programında Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına bağlı olarak etkinlik gösteren öğrenci topluluklarımız, tüm öğrencilerimize kendilerini ve yeni öğrencilerimize üniversitemizi tanıtmak amacıyla gerçekleştirdiği bu etkinlikte müzik grupları da sahne alıyor.

Gün boyunca renkli anların yaşandığı oryantasyon programı 22 Şubat'a kadar sürecek.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 19 Şubat 2019, Salı / 1405 defa okundu.

Etiketler : dpü,