Ata’mızı Saygı ve Özlemle Anıyoruz

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 80. yılında Kütahya Dumlupınar Üniversitesinde düzenlenen törenle anıldı.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü anma töreni düzenlendi.

Ölümünün 80. yılında Mustafa Kemal Atatürk'ü anmak için rektör yardımcımız Prof. Dr. Şükrü Şentürk ile akademik ve idari personelimiz Evliya Çelebi Yerleşkemizdeki Atatürk Anıtı önünde bir araya geldiler.

Atatürk Anıtı önüne çelenk konulmasıyla başlayan törende saat 9'u 5 geçe Atatürk için saygı duruşunda bulunuldu.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi olarak Kurtuluş Savaşımız'ın önderi ve cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü büyük bir saygıyla, özlemle ve minnetle anıyoruz.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 10 Kasım 2018, Cumartesi / 3746 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü, dpü kadın hentbol takımı,