Tavşanlı Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni

Meslek Yüksekokulumuzun mezuniyet töreni 10 Mayıs 2018 Perşembe günü okulumuz yerleşkesinde gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Tavşanlı Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Haluk GÜNEŞ’in açış konuşmasıyla başlayan tören öğrenciler adına Bilgisayar Programcılığı öğrencisi ve Okul Birincisi Hüseyin AR’ın ve Öğretim Elemanları adına Öğr. Gör. Sibel MANİSALI’ nın konuşmalarıyla devam etti. Okul Birincisi Hüseyin AR’ın mezuniyet kütüğüne plaket çakması, bölüm birincilerine başarı belgelerinin verilmesi, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile ortaklaşa yürütülen çalışmaya gönüllü olarak destek veren öğrencilere ve okulumuz personeli adına Öğr. Gör. Harika ÖZKAN'a teşekkür belgelerinin verilmesi ve mezun öğrencilerimizin kep atmalarıyla son buldu. Törenin akabinde bütün konuklarımıza pilav-ayran ikramı yapıldı.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 21 Mayıs 2018, Pazartesi / 1622 defa okundu.