Öğrencilerimiz 29. Dünya Üniversiteler Yaz Oyunları‘nda Kazanacağı Başarılardan Emin

15-30 Ağustos 2017 tarihleri arasında Çin/Tayvan’da yapılacak 29. Dünya Üniversiteler Yaz Oyunları’nda Ülkemizi ve Üniversitemizi BESYO Öğrencilerimiz 100m ve 200m Ramil Gulivey, Yarı Maraton’da Alper Demir ve Sabahat Akpınar temsil edecek. Yarışmalarla ilgili bilgi vermek amacıyla BESYO Müdürümüz Doç. Dr. Adnan Ersoy, BESYO Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Dr. Ahmet Korkut Yapıcı, Yarı Maraton’da Ülkemizi ve Üniversitemizi temsil edecek Alper Demir ve Sabahat Akpınar’dan oluşan BESYO heyeti Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören’i makamında ziyaret etti.

BESYO Müdürümüz Doç. Dr. Adnan Ersoy “Dumlupınar Üniversitesi olarak uluslararası yarışmalarda Ülkemizi ve Üniversitemizi başarıyla temsil edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Atletizmde Dünya Şampiyonu çıkaran bir Üniversiteyiz. Spor bilgimize, tecrübemize ve yeteneğimize güveniyoruz” dedi.

Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Dumlupınar Üniversitesi sporun her alanında Ülkemizin gurur duyduğu bir üniversite olmuştur. Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulumuz alanında Ülkemizin en iyi BESYO’ları arasındadır. Bunun kanıtı da Türkiye’nin Atletizm’de ilk Dünya Şampiyonu olan Ramil Guliyev, bizim öğrencimizdir. 29. Dünya Üniversiteler Yaz Oyunları’nda yarışacak Ramil Gulivey, Alper Demir ve Sabahat Akpınar’dan büyük başarılar bekliyoruz. Kendilerine başarılar diliyoruz” dedi.

Görüşmelerin sonunda Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören, Atletizmde Dünya Şampiyonu olan BESYO Öğrencimiz Ramil Guliyev ile telefonda görüşerek başarılarının devamı diledi. 

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 16 Ağustos 2017, Çarşamba / 3431 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya,

Bu Kategorideki Diğer Haberler