Domaniç Hayme Ana MYO Öğrencilerimiz Hocalarıyla Birlikte İftar Yaptı

Domaniç Hayme Ana Meslek Yüksekokulumuz öğrencileri, hocalarıyla birlikte iftar yaptılar. Domaniç Hayme Ana MYO Müdürlüğümüz ile Domaniç Hayme Ana Bilim Kültür ve Sanat Topluluğumuz tarafından organize edilen ve sponsorlarca desteklenen iftar programına öğrencilerimizle birlikte MYO akademik ve idari personelimiz aileleriyle birlikte katıldı. İftar programına 300‘den fazla kişi katıldığı belirtildi.

İftar programında konuşma yapan Okul Müdürümüz Öğr. Grv. A. Bülent Gül, "Bizler hep birlikte bir aile olduğumuzu belirtebilmek için bu programı düzenledik. İnşallah bu tür programlarımız devam edecektir" dedi. Gül, iftar programına katkı veren sponsorlara da teşekkür etti. İftarı hocaları ve okul personeliyle birlikte açan öğrenciler, düzenlenen programdan memnuniyetlerini dile getirdiler.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 05 Haziran 2017, Pazartesi / 2784 defa okundu.