Geleceğin Bu Seminerde

Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı İnovasyon ve Liderlik Topluluğu tarafından, konuşmacı olarak Kariyernet Güney Marmara Bölge Müdürü Gülşah Aralı, NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı ve TÜGİK Genel Başkanı Erkan Güral ve Hipnoz Eğitmeni/Yaşam Koçu Dr. Sara‘nın katıldığı Geleceğin Bu Seminerde Etkinliği düzenlendi.

Gerçekleşen etkinlikte tecrübelerini dinleyicilerle paylaşan konuklar, dinleyicilere önemli fikirler vererek öğrencilerimizin mezuniyet sonrasında nelerle karşılaşabilecekleri hakkında uyarılarda bulundu.

Katılımın yoğun olduğu gözlenen etkinlikten son derece memnun olan öğrencilerimiz konuşmacıların deneyimlerinden muazzam şekilde istifade ettiklerini belirttiler.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 07 Aralık 2016, Çarşamba / 3114 defa okundu.

Etiketler : dpü,