Emet Meslek Yüksekokulumuz Öğrencileri Beyaz Show Katıldı

Emet Meslek Yüksekokul Müdürümüz Yrd. Öğr. Gör. Uğur Saylan tarafından düzenlenen “Beyaz Show ve İstanbul Gezisi“ yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Öğrencilerimiz güne tarihi yarımadada İstanbul Büyükşehir Belediyesi Haliç Sosyal Tesislerinde yapılan kahvaltı ile başladı. Daha sonra Süleymaniye Camii,  Beyazıt Camii, Kapalı Çarşı, Çemberlitaş, Sultanahmet, Ayasofya ve daha birçok mekânı gezerek İstanbul’un tarihi havasını yaşadılar.  

Eminönü sahilinde balık-ekmek yiyen öğrencilerimiz, akşam saatlerinde davetli oldukları Kanal D’de yayımlanan ve sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün üstlendiği ‘Beyaz Show’a izleyici olarak katıldılar. Beyazıt Öztürk ve konuklarının muhteşem performansını stüdyoda canlı olarak izleyen öğrencilerimiz, yayın sırasında sanatçıların söyledikleri şarkılara da eşlik ederek coşku dolu dakikalar yaşadılar. Program sonunda Beyazıt Öztürk ile hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Beyaz Show ve İstanbul Gezisi ‘ne katılmaktan oldukça mutlu oldukları gözlenen öğrenciler, bu tür sosyal faaliyetlerin sınavlar öncesinde kendilerine moral verdiğini ve bu etkinlikleri fırsat buldukça yapmak istediklerini dile getirdiler. 

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 25 Nisan 2016, Pazartesi / 1783 defa okundu.

Etiketler : dpü,

Bu Kategorideki Diğer Haberler