Kütahya’da Çanakkale Organizasyonu Yoğun İlgi Gördü

Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Fotoğrafçılık ve Sinema, Müzik, İnovasyon ve Liderlik, Kızılay ve Rekreasyon Topluluklarının paydaşlığında Kent Konseyi Gençlik ve Çocuk Meclisi’nin organizatörlüğünde 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma ve Çanakkale Zaferinin 101. Yılı sebebiyle Sera Kütahya AVM’nin katkılarıyla Kütahya’da Çanakkale etkinliği düzenlendi. Gerçekleşen etkinlik yoğun ilgi gördü.

Gerçekleşen etkinlikte Çanakkale Türküleri eşliğinde Çanakkale temalı fotoğraflar, siperler ve Şifa Çadırı sergilendi. Enveriye kıyafetleri ile halkın büyük beğenisini toplayan Çanakkale askerleri Sera Kütahya AVM’de etkinlik boyunca canlandırmalarla, nöbetler tutarak, mektuplar ve şiirler okuyarak etkinliğe 3 boyutlu bir hava kazandırdı. Ayrıca Seyit Onbaşı canlandırılmasının da yapıldığı sergide Kütahya Halkı da “Geçmişe Not Duvarı”na kahraman ecdadımız için duygu ve düşüncelerini kaleme aldılar.

Üniversitemiz öğrencisi ve Kent Konseyi Gençlik ve Çocuk Meclisi Başkanı Erdi Gedik ile etkinlik alanını ziyaret eden protokol mensupları büyük bir sınavdan geçen ülkemizde birlik ve beraberliğe vurgu yapan bu tarz faaliyetlerin daha da artması temennisinde bulundular. 

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 21 Mart 2016, Pazartesi / 1741 defa okundu.

Etiketler : dpü,

Bu Kategorideki Diğer Haberler