Emet Meslek Yüksekokulumuz Bir Dizi Etkinlik Gerçekleştirdi

Emet MYO Amfisinde Maliye Bölümü Başkanı Öğr. Gör. Reşat Kırmızı’nın organizasyonu ile Maliye bölümü öğrencilerine “Vergi Dairesi ve Mal Müdürlüğündeki İşleyiş” adlı konferans gerçekleştirildi. Emet Vergi Dairesi Müdürü Mehmet Yaprak ile Emet Mal Müdürü Cemalettin Aydın konuşmacı olarak katıldı.

Konferansın ilk bölümünde Mehmet Yaprak vergi dairesinde işleyiş ve kendi teşebbüslerinden, Cemalettin Aydın ise Mal müdürlüğündeki işleyiş ve tecrübelerinden kısaca bahsettiler. 

Konferansın son bölümü ise soru ve cevap şeklinde geçti.  Konferans,  Emet Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Yrd. Doç. Dr. Hasan Bircan’ın hediye takdimi ve öğrencilere teşekkürleri ile sonlandı.

Şiir ve Müzik Dinletisi Büyüledi

Emet Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Dr. Ayşe Ergin tarafından düzenlenen Şiir ve Müzik Dinletisi ü Emet Termal Resort Hotel Toplantı Salonu’nda gerçekleşti. Söz ve müziğin iç içe olduğu gecede final sınavları öncesi moral ve motivasyon bulan öğrencilerimiz okulumuz akademik ile idari personeli yoğun ilgi gösterdiler.

Programda sahne alan öğrenciler birçok ünlü şairin eserleri ile yöresel türkülerden bir sunum yaparak izleyenlere keyifli bir gün yaşattı. Öğrencilerin müzik eşliğinde seslendirdikleri bir birinden güzel şiir dinletisi ile renklenen gece,  Emet Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hasan Bircan’ın “Kalbimizde heyecan ve takdir hisleri uyandıran sonrada gidip iç dünyamızda estetiğe dönüşüp bizlere emsalsiz dakikalar yaşatan öğrencilere, emeği geçen akademik ve idari personel ile tüm çalışanlara huzurlarınızda sonsuz şükranlarımı sunuyorum” ifadeleri ile sonlandı.

Sağlık Kurumları İşletmeciliği Bölümü Öğrencilerimizin Teknik Gezisi

Meslek Yüksekokulumuz Sağlık Kurumları İşletmeciliği Bölümü öğrencileri, Sağlık Kurumları İşletmeciliği Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Serkan Yücel nezaretinde Hastane Yönetimi ve Organizasyonu I ve Sağlık Hizmetleri Yönetimi dersleri kapsamında Kütahya il merkezinde bulunan D.P.Ü Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne ziyarette bulundu.

D.P.Ü Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi İdari ve mali Hizmetler Müdür Yardımcısı Ahmet Çukur tarafından karşılanan öğrencilerimiz, 10’arli gruplar halinde idari birimleri (İdari büro, İstatistik birimi, Arşiv servisi, Ayniyat servisi, Bilgi İşlem servisi, Eğitim ve Ar-Ge birimi, Gelir servisi, Gider servisi, Hasta hakları birimi, Kalite birimi, Personel servisi, Personel Tahakkuk servisi, Satın Alma servisi) ziyaret ederek söz konusu birimlerdeki işleyiş hakkında yerinde bilgi alma imkanını yakaladılar. Yaklaşık 3 saat süren ziyaretin ardından, D.P.Ü Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Hastane Yönetici ve Hastane Başhekimi Doç. Dr. Fatih Oğhan ve İdari ve mali Hizmetler Müdür Yardımcısı Ahmet Çukur öğrencilerimizin sorularını yanıtlayarak, ziyaretten duydukları memnuniyetlerini ifade ettiler.

Teknik gezinin ardından Sera Alışveriş merkezinde birlikte akşam yemeği yiyen öğrencilerimiz, memnuniyetlerini dile getirirken, bu etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 08 Ocak 2016, Cuma / 3633 defa okundu.

Etiketler : dpü,

Bu Kategorideki Diğer Haberler