Üniversitemiz, Girit Teknolojik Eğitim Enstitüsü İle Akademik İlişkilerini Geliştiriyor

Üniversitemiz Rektörlüğüne bağlı Dış İlişkiler Ofisi’nden Koordinatör Doç. Dr. Oktay Şahbaz, Okutman Fatma Gelip ve Uzman Vehbi Onur Demirciler, “Erasmus+ Programı” kapsamında Yunanistan’ın Girit Adası’nda bulunan Girit Teknolojik Eğitim Enstitüsü’ne (TEI of Crete) Üniversitemizi tanıtmak, bölümler arası anlaşmaları, gerçekleşen hareketlilik oranlarını arttırmak ve olası proje imkânları hakkında görüşmelerde bulunmak için ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyaret kapsamında Girit Teknolojik Eğitim Enstitüsü Dış İlişkiler Koordinatörü Prof. Dr. Ioannis Vlahos eşliğinde Rektör Prof. Dr. Evangelos Kapetanakıs ve Rektör Yardımcısı Doç. Dr. Ioannis Kopanakıs makamlarında ziyaret edildi. Üniversite hakkında ve öğrencilere sunulan imkânlar üzerine bilgi alışverişinde bulunuldu.

Daha sonra Dış İlişkiler Ofisi’nde Uluslararası İlişkiler Akademik Müdürü Prof. Dr. Ioannis Kalıakatos, Dr. Gareth Owens, Gloria Vega Aragon ziyaret edildi ve ziyaret kapsamında Erasmus öğrencileri, hareketlilik oranları, anlaşmaya eklenecek yeni bölümler ve yürütülebilecek projeler hakkında temaslarda bulunuldu. Ofis personelleri ile yapılan görüşmelere takiben üniversite öğrencilerine ve akademik personele Üniversitemiz, Kütahya ve Türkiye hakkında hareketliliği arttırmak adına çeşitli sunumlar ve tanıtımlar yapıldı, Üniversitemiz hakkında öğrencilerin soruları cevaplandırıldı. Görüşmeler neticesinde, öğrenci değişimi ile ilgili sayıların artırılabileceğinin yanında birlikte başvurulacak proje başlıkları belirlendi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 20 Kasım 2015, Cuma / 3217 defa okundu.

Etiketler : dpü,

Bu Kategorideki Diğer Haberler