Türkiye Kadın Halk El Sanatları Konferansı

Üniversitemiz Geleneksel Türk El Sanatları Topluluğu tarafından konuşmacı olarak Sabiha Tansuğ’un katıldığı Türkiye Kadın El Sanatları konferansı düzenlendi.

Gerçekleşen konferansta tecrübelerini aktaran Sabiha Tansuğ el sanatları hakkında dinleyicilere önemli bilgiler verdi. Sabiha Tansuğ konferansta özetle şunları söyledi: "1970 Japonya Expo'sunun kapanış günü, Milli Giysi Ankara adıyla geleneksel giysilerimizle sergiye katıldım. Çünkü bütün ülkeler önemli günlerde kendi giysileriyle etkinliklere katılırlar. Ben de önemli bir güne geleneksel kıyafetlerimizle katıldım."

Sabiha Tansuğ'un fotoğraflardan oluşan sunumu dinleyiciler tarafından büyük bir ilgiyle izlendi.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 27 Mayıs 2015, Çarşamba / 1988 defa okundu.

Etiketler : dpü,