Deniz bank Saphane MYO’da Gelecegin Bankacilarina Meslegin Püf Noktalarini Anlatti

Saphane Meslek Yüksekokulumuzda Deniz Bank Gediz Sube’den Fatih Gülkilik ve Marmara Bölge’den Mehmet Yavuz’un konusmaci olarak katildiklari egitim seminerine ilgi yogundu.

Bankacilik açisindan pazarlamanin önemi, bankacilarda aranilan nitelikler ve özellikler, özgeçmis olusturma ve sik tekrarlanan hatalar, banka mülakatlari ve mülakatlarda karsilasilan durumlar, bankacilik sektörünün genel görünümü ve gelecegi, Deniz Bank’ta kariyer olanaklari ve Deniz Bank’in Insan Kaynaklari uygulamalarindan örnekler paylasildi. Bankacilik ve Sigortacilik 2. Sinif ögrencisi Yesim Önerbay ile uygulamali banka ise alim mülakati örnegini paylasan Deniz Bank yetkililerinin sunumlari büyük ilgiyle dinlendi.

Gediz Sube Yetkilisi Gülkilik: ‘Bankalarda çalismayi düsünen ögrenciler mutlaka SEGEM Teknik Personel Sertifikasini, Bireysel Emeklilik Aracilari Sinavini vererek (e-BEAS) Bireysel Emeklilik Araciligi Sertifikasini, SPK Temel Düzey Lisans’ini alarak okul diplomasinin yaninda bulundursunlar çünkü Bankalar su an sizin diplomanizin yanina hangi belgeleri kattiginizi sorgulamakta ve ögrencilik hayatinizi nasil degerlendirdiginizi göstermenizi istemektedirler.’ dedi.

Ögrencilerimize kullandiklari akilli cep telefonlari üzerinden ücretsiz para transferi yapabilecekleri bir uygulamayi anlatarak semineri tamamlayan konusmacilara, MYO Müdür Yardimcimiz Ögr. Gör. Feyyaz Ebeoglugil tesekkür etti.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 15 Aralık 2014, Pazartesi / 2667 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, mezuniyet,

Bu Kategorideki Diğer Haberler