Rektörümüze, Dumlupinar Ilçemizden Anlamli Ziyaret

Dumlupinar Ilçesi Belediye Baskani ve beraberindeki heyet Rektörümüze tesekkür ziyareti gerçeklestirdi.

Rektörlügümüzce teklif edilerek, Dumlupinar Ilçesi’ne 3 bölüm Meslek Yüksekokulu açilma kararinin YÖK.’den çikmasi Ilçede sevinçle karsilanmisti.

Dumlupinar Belediye Baskani Niyazi Tezcan, Belediye encümen üyeleri ve vatandaslardan olusan bir heyetle birlikte Rektörümüz Ahmet Karaaslan'a hem tesekkür ziyareti, hem de bundan sonra izlenecek yollarin görüsülmesi ile ilgili bir ziyaret gerçeklestirdi. Ziyaret de Rektörümüze tesekkür eden heyet daha sonra Rektörümüzden bilgi aldi. Heyet görüsmede “Meslek Yüksekokulu için Dumlupinar Belediyesi ve halki olarak ne gerekirse yapacaklarini söyleyen heyet, Rektörlük olarak ilgilerinden dolayi memnun olduklarini ve ''Biz bu yola bas koyduk, elimizden ne gerekirse yapmaya haziriz. Yeter ki bu MYO Ilçemize açilsin. Emegi geçenlerden, Basta DPÜ rektörü Sayin Ahmet KARASALAN olmak üzere herkesten Allah razi olsun, herkese tesekkür ederiz'' diyerek memnuniyetlerini belirttiler.

Dumlupinar Belediye Baskani Niyazi TEZCAN, Rektörümüze Belediyenin çiniden plaketini ve çesitli hediyeler verdi. Dumlupinarli bir bayanin Rektörümüz için yazdigi siiri okumasi duygulu anlar yasatti. Rektörümüz de duygu ve düsüncelerini söyle ifade etti: ''Dumlupinar Ilçesi’nin tarihi bir misyonu var. Ayni zamanda da Üniversitemiz, ismini bu tarihi Ilçemizden almistir. Bizde Rektörlük için bu Ilçemize 3 Bölümlük Meslek Yüksekokulu açmak için harekete geçtik. Insallah diger sartlarinda olusmasi halinde 2015-2016 döneminde ögrenci kabulünü gerçeklestirmeyi düsünüyoruz. Dumlupinar Ilçemize hayirli olsun.'' dedi.

Daha sonra heyet Üniversitemizi gezdi.

 

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 01 Aralık 2014, Pazartesi / 1663 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya,

Bu Kategorideki Diğer Haberler