Üniversitemiz ve Kütahya, Educaturk Yüksek Ögretim Günleri’nde Tanitildi

Üniversitemiz; Eskisehir Anemon Hotel’de gerçeklestirilen Educaturk Eskisehir Yüksek Ögretim Günleri, kapsaminda tanitildi.

Açilisini Il Milli Egitim Sube Müdürü Rifat Günday’in yaptigi, Eskisehir Anemon Hotel’de gerçeklestirilen Educaturk Eskisehir Yüksek Ögretim Günleri, okul müdürleri, ögrenciler ve velilerin katilimlariyla basladi.

Görme Engelliler Için Braille Alfabesiyle Hazirlanilan DPÜ Tanitim Brosürü Yogun Ilgi Gördü

Eskisehir’de gerçeklestirilen Üniversite Tanitim Günleri’ne birçok özel üniversitenin yaninda üniversitemiz de stant açarak tanitici brosür ve kataloglar dagitti.

Üniversitemiz Basin Yayin ve Halkla Iliskiler Müsavirligi görevlilerince Dumlupinar Üniversitesi standini ziyaret edenlere Dumlupinar Üniversitesi ve Kütahya’yi tanitici bilgiler verildi. Anemon Hotel’de gerçeklestirilen Yüksek Ögretim Günleri ile ilgili bilgiler veren DPÜ Basin Yayin ve Halkla Iliskiler Müsaviri Yalçin Çelebi, “Dumlupinar Üniversitesi standina ilginin yogun oldugunu belirterek, Braille Alfabesi kullanilarak hazirlanan Dumlupinar Üniversitesi tanitim brosürünün rehber ögretmenler ve brans ögretmenleri tarafindan ilgiyle karsilandigini belirtti. Yalçin Çelebi, “üniversitemiz; tüm ögrencilere kucak açan bir üniversite. Engelli birimimiz Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karaaslan’in destek ve tesvikleriyle engelli ögrencilerimize yönelik güzel islere imza atiyor. Üniversitemiz bu kapsamda Braille Alfabesi ile görme engellilere yönelik ilk kez tanitim brosürü basti. Bu brosürü de ilk kez Educaturk Eskisehir Yüksek Ögretim Günleri fuarinda dagittik. Büyük ilgi gördü. Üniversitemiz, Engelli Birimimizin çalismalari kapsaminda engelli ögrencilerin önündeki engelleri ortadan kaldiriyor.” dedi.

Yalçin Çelebi, birçok ziyaretçinin standi ziyaret ederek bilgi aldigini, standi ziyaret edenlere, Dumlupinar Üniversitesi’nin Türkiye’nin en çok ögrencisi olan üniversitelerin basinda geldigini kaydederek su bilgileri verdi: “Üniversite imkânlarinin ögrencilerin her türlü aktivitesini yapmaya elverisli oldugunu, Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karaaslan’in ögrenci odakli bir üniversite anlayisini benimseyerek bunun üzerinde önemle durdugunu, sosyal-kültürel-sportif faaliyetler yapabilecek her türlü imkânin var oldugunu, bilimsel olarak kaliteli egitim anlayisini benimseyen bir üniversite olarak laboratuvar altyapilarinin tamamlandigi, Ileri Teknolojiler Merkezi’nde önemli testlerin yapilmaya baslandigini, bilimsel çalismalar için nitelikli bir laboratuvar kuruldugunu, Kütahya’nin tarihi ve ulasim imkânlari basta olmak üzere halkinin üniversite ögrencilerine yaklasimi iyi olan bir sehir oldugunu anlatmaya çalistik.” dedi.

Uzman Önder Öktem ve Lokman Acar’da tanitim günleri kapsaminda Üniversitemizi ve Kütahya’yi en iyi biçimde tanitma gayreti içinde olduklarini kaydederek Dumlupinar Üniversitesi standini ziyaret edenlerin ziyaretten son derece memnun olduklarini ifade ettiler.

 

 

 

 

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 12 Kasım 2014, Çarşamba / 1843 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü erkek hentbol takımı, dpü kros takımı,

Bu Kategorideki Diğer Haberler