Üniversitemiz ve Genç MÜSIAD Isbirligi Protokolü Imzalandi!

Üniversitemiz ile Kütahya Genç MÜSIAD Dernegi arasinda isbirligi protokolü imzalandi.

Yapilan protokolde duygu ve düsüncelerini dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karaaslan sunlari söyledi: “Üniversite olarak girisimcilige çok önem veriyoruz. Ögrenci arkadaslarimizin girisimci olmasini sürekli tesvik ediyoruz. Bunun için çok çalisiyor, projeler üretiyoruz. Biliyoruz ki gelecek, girisimci olmaktadir. Ayni zamanda Kütahya’daki isadamlarimizla sürekli diyalog halindeyiz. Üniversitemizde DPÜ-ILTEM (DPÜ Ileri Teknolojiler Merkezi) ile biz her zaman isadamlarimiza AR-GE konusunda yardima haziriz. Kapilarimiz bütün isadamlarimiza açiktir.”

Yapilan protokolün imzalanmasindan sonra Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karaaslan, Üniversitemiz ve projeleri hakkinda ayrintili bilgi verdi.

Bu önemli protokolün imzalanmasinin ardindan duygu ve düsüncelerini paylasan Genç MÜSIAD Dernegi Baskani Hamza D. Kaçmaz sunlari belirtti: “Dumlupinar Üniversitesi, çok önemli bir üniversite. Bugün buraya gelince ve Rektör Hocamizdan projeleri ve hedefleri dinledikten sonra bir kez daha iyi anladik. DPÜ ile protokol imzalamak bizim için çok önemli. Birlikten güç dogar. Dumlupinar Üniversitesi ile saglanan güç birligi ile üstesinden gelemeyecegimiz zorluk olamaz.”

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 03 Kasım 2014, Pazartesi / 2129 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, karanda iha, dpü 100. yıl bal ormanı,

Bu Kategorideki Diğer Haberler