Üniversitemiz Ögretim Üyesine Gelecegin Genç Girisimcisi Ödülü

Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Malzeme Bilimi ve Mühendisligi Bölümü Ögretim Üyesi Doç. Dr. Güray Kaya, Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi (TOBB) organizatörlügünde yürütülen Eskisehir Sanayi Odasi’nin (ESO) koordinatörlügünde faaliyetlerini sürdüren Eskisehir Genç Girisimciler Kurulu’nun (ESGGK) bu yil ikincisini gerçeklestirdigi, "Yilin Genç Girisimcisi Ödül Töreninde "Gelecegin Genç Girisimcisi Ödülü"ne layik görüldü.

Yurt disinda olmasi nedeniyle yapilan ödül törenine katilamadigini ve ödülün kendisi adina alindigini ifade eden Doç. Dr. Kaya, kurucusu oldugu ve ayni zamanda Genel Koordinatörlügünü yürüttügü Seramdent Dis Seramikleri ve Nanomalzemeler San. Tic. Ltd. Sti. ve Dumlupinar Üniversitesi bünyesinde “zirkonya esasli biyomalzemeler ve teknolojik malzemeler” üzerine gerçeklestirdigi basarili çalismalar neticesinde  kendisine bu ödülün verildigini belirtti.

Üniversitemiz Rektörü Prof.Dr. Ahmet Karaaslan da farkli projeleri ile daha öncede birçok ödüle layik görülen Ögretim Üyesi Doç. Dr. Güray Kaya'yi kutlayarak basarilarinin devamini diledi.  

 

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 31 Temmuz 2014, Perşembe / 1645 defa okundu.

Etiketler : dpü, dpü tto,

Bu Kategorideki Diğer Haberler