DPÜ’de Sanat Uygulamaları İle Psikolojik Sağlamlığın Artırılması Etkinkliği

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak Üniversitemiz tarafından TÜBİTAK 4004 Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları Destek Programı kapsamında düzenlenen Sanat Uygulamaları ile Psikolojik Sağlamlığın Artırılması başlıklı etkinliğe katıldı.

DPÜ'de Sanat Uygulamaları ile Psikolojik Sağlamlığın Artırılması etkinliği düzenlendi.

Güzel Sanatlar Fakültemizin ev sahipliğinde TÜBİTAK 4004 Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları Destek Programı kapsamında Prof. Hatice Kübra Ergin'in yürütücülüğünde ve psikolojik danışman gözetiminde gerçekeleşen etkinlik kapsamında Fakültemizin öğretim üyeleri tarafından eğitimler verildi. Doğal malzeme baskısı, seramik, çizgi film ve animasyon, yapay zekâ destekli hareketli görüntü yakalama, fototerapi, içgörü - fotokolaj eğitimlerini içeren projede müzik - ritim terapi ve kağıt yapım atölyesi etkinlikleri de düzenlendi.

Kütahya Valiliği, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi ve Kütahya İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından desteklenen projedeki eğitimlerin ardından gerçekleştirilen kapanış törenine katılan Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Levent Mercin ve proje yürütücüsü Prof. Hatice Kübra Ergin ile birlikte projede yer alan akademisyenlerimize ve öğrencilerimize belgelerini takdim etti.

Haberi Paylaş

Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü - 11 Ekim 2024, Cuma / 1415 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi, dpü güzel sanatlar fakültesi,

Bu Kategorideki Diğer Haberler