DPÜ’de Bilim ve Eğitimde Matematik Semineri

Kütahya Dumlupınar Üniversitesinde Matematik, Bilim ve Eğitim Topluluğu tarafından Bilim ve Eğitimde Matematik başlıklı seminer düzenlendi.

DPÜ'de Bilim ve Eğitimde Matematik Semineri düzenlendi.

Eğitim Fakültemizin fuaye alanında Matematik, Bilim ve Eğitim Topluluğumuz tarafından Dünya Pi Günü'nde düzenlenen etkinliğe Dekanımız Prof. Dr. Fulya Topçuoğlu Ünal, dekan yardımcılarımız Doç. Dr. Murat Bartan ve Dr. Öğr. Üyesi Handan Kılıç Şahin, akademik ve idari personelimiz ile öğrencilerimiz katıldılar.

Açılış konuşmasını Topluluğumuzun Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Seçil Yemen Karpuzcu'nun yaptığı etkinlikte konuşmacılardan Doç. Dr. Ümit Ziya Savcı, 'Matematiğin Kısa Tarihi ve Öklid Olmayan Geometriler', Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin Oğuz 'Her Yerde ve Her Şeyde Matematik' ve Sevda Gövez ise 'Eğitimde Akıl ve Zekâ Oyunları Uygulamaları' konularında sunumlar gerçekleştirdiler.

Seminerin ardından Prof. Dr. Fulya Topçuoğlu Ünal ve Dr. Öğr. Üyesi Seçil Yemen Karpuzcu tarafından konuşmacılara altın anahtar takdim edildi.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 15 Mart 2024, Cuma / 179 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi, dpü eğitim fakültesi,