DPÜ GSF Görsel İletişim Tasarımı Bölümü Ödüle Doymuyor

Öğrencimiz Nurcan Günay, Bursa Büyükşehir Belediyesinin uluslararası düzeyde düzenlediği tasarım yarışmasında desen kategorisinde birincilik ve İpek ve Çini Ödülü’nü almaya hak kazanarak Güzel Sanatlar Fakültemiz ve Lisansüstü Eğitim Enstitümüzü gururlandırdı.

DPÜ öğrencileri başarılarına bir yenisini ekledi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından 'Hediyen Bursa Olsun' sloganıyla düzenlenen ve uluslararası düzeyde 727 tasarımcının katıldığı Hediyelik Eşya Tasarım Yarışması'nda Lisansüstü Eğitim Enstitümüzde Sanat ve Tasarım Ana Sanat Dalı yüksek lisans eğitimi alan GSF Görsel İletişim Tasarımı Bölümü mezunumuz Nurcan Günay, hem desen kategorisinde birincilik hem de jüri özel ödülü olan 'İpek ve Çini Ödülü'nü almaya hak kazandı.

Güzel Sanatlar Fakültemizden yapılan açıklamada GSF Dekanımız ve aynı zamanda Sanat ve Tasarım Ana Sanat Dalı Başkanımız Prof. Dr. Levent Mercin'in öğrencimizi tebrik ederek başarılarının devamını dilediği bildirildi.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 10 Aralık 2022, Cumartesi / 876 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi, dpü güzel sanatlar fakültesi,