Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal Öğrencilerle İftar Yaptı

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kâzım Uysal, Dumlupınar Kız Öğrenci Yurdu’nda kalan öğrencilerle birlikte iftar yaptı.

Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal, orucunu öğrenci yurdunda kalan öğrencilerimizle açtı.

Dumlupınar Kız Öğrenci Yurdu'nda gerçekleşen iftar etkinliğine Rektörümüzle birlikte Kütahya Valisi Ali Çelik, Kütahya Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Damcı, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu, Gençlik ve Spor Müdürü Tahir Emre Can da katıldı.

İftar öncesi öğrencilerimizle birlikte sıraya giren Prof. Dr. Uysal, iftar yemeğini alarak öğrencilerle birlikte orucunu açtı. İftar sonrası öğrencilerle sohbet eden protokol üyeleri öğrencilerimizin taleplerini ve gereksinimlerini dinledi.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 25 Nisan 2022, Pazartesi / 1144 defa okundu.