DPÜ’de Her An Kur’an Konferansı

DPÜ Yeniler Topluluğu, İslami İlimler Fakültemizde Öğr. Gör. Osman Bostancı’nın konuşmacı olarak katıldığı Her An Kur’an Konferansı düzenledi.

DPÜ’de Her An Kur’an başlıklı konferans gerçekleştirildi.

Yeniler Topluluğumuz tarafından İslami İlimler Fakültemizin Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinliğe konuşmacı olan Öğr. Gör. Osman Bostancı’nın yanı sıra İlahiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Gör. Ömer Faruk Söylev, akademik ve idari personellerimiz ve öğrencilerimiz katıldı.

Video gösteriminin ardından konuşmasına katılımcıları selamlayarak başlayan Öğr. Gör. Bostancı, öğrencilerimize, “Ey iman edenler! Özgeçmişini uzat. Kur’an’da nur, planını kur. Şikâyeti bırak, gayret et. Değişen değil, dönüştüren ol. Sana gelen eleştirileri pozitife dönüştür. Bir lisan bir insan” önerilerinde bulundu. Konferansın son bölümünde öğrencilerimizden gelen soruları yanıtlayan Bostancı, etkinliğe gösterilen ilgiden dolayı teşekkür etti.

Konferans, hediye sunumu ve fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 16 Mart 2022, Çarşamba / 885 defa okundu.