DPÜ Kadın ve Erkek Voleybol Takımları Süper Lig’de

DPÜ Kadın ve Erkek Voleybol Takımları; Mersin Üniversitesi’nde düzenlenen Süper Lige Yükselme Grubu’nu geçerek Üniversiteler Süper Ligi’ne yükseldi.

Üniversiteler Süper Lig müsabakalarında İdareci ve Antrenörlüğünü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Alparslan Ünveren’in yaptığı Üniversitemiz Erkek Voleybol takımı, Ankara, Marmara, Süleyman Demirel, Aksaray Üniversitelerini yenerek finale yükseldi ve Gedik Üniversitesi ile oynanan final müsabakasını 3-1 kazanarak şampiyon oldu.

Kadın Voleybolcularımz ise Anadolu, Marmara, Kocaeli ve Gaziantep Üniversitelerini yendi. Ancak İstanbul Üniversitesi ile başa baş mücadele etmesine rağmen bu maçı kaybederek turnuvayı 2. olarak tamamladı.

Sonuç olarak Üniversitemiz Erkek ve Kadın Voleybol takımları Türkiye de en iyi 8 üniversitenin yer aldığı Süper Lig'e yükselmeyi başararak önümüzdeki yıl Süper Lig'de mücadele edecek.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 29 Mayıs 2015, Cuma / 5753 defa okundu.

Etiketler : dpü,