DPÜ Kalite Koordinatörlüğünde Devir Teslim Töreni

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Kalite Koordinatörlüğüne atanan Prof. Dr. Hilmi Yurdakul, düzenlenen törenle görevi devraldı.

DPÜ Kalite Koordinatörlüğünde devir teslim töreni düzenlendi.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mustafa Arif Özgür'ün makam odasında düzenlenen törene koordinatörlük görevini devreden Doç. Dr. Özgür Saygın, koordinatörlük görevini devralan Prof. Dr. Hilmi Yurdakul ve koordinatörlük personeli katıldı.

Törende bir konuşma yapan Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mustafa Arif Özgür, Doç. Dr. Özgür Saygın'ın üniversitemize bugüne kadar verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür etti ve Prof. Dr. Hilmi Yurdakul'a iseyeni görevinde başarı dileklerini iletti. Prof. Dr. Özgür, konuşmasının sonunda bu görev değişikliğinin üniversitemize hayırlı olmasını temenni etti.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 14 Aralık 2023, Perşembe / 740 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi, dpü kalite koordinatörlüğü,