Rektör Kızıltoprak’tan Tavşanlı’daki Sanayicilere Ziyaret

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, Üniversite-Sanayi iş birliğini arttırmak amacıyla Tavşanlı Leblebiciler Sitesi ve Organize Sanayi Bölgesinde bulunan firmalara ziyaretlerde bulundu.

Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, Tavşanlı'daki sanayi kuruluşlarını ziyaret etti.

Tavşanlıda Leblebi üretim faaliyetlerini sürdüren Korkmazlar Leblebi Sahibi Zeynel Korkmaz, Bakırlar Leblebi Sahibi Himmet Özer ve Tavşanlı Leblebiciler Derneği Başkanı İsmail Şen ile bir araya gelen Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak’a, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Özer Aydın ve Tavşanlı MYO Müdürümüz Prof. Dr. İsmet Çelik eşlik etti.

Ziyarette leblebi üretim süreçlerini gözlemleyen Rektörümüz, firmaları üniversite ile iş birlği içerisinde olmaya ve yeni projeler üretmeye davet etti. Ziyaretin devamında Tavşanlı Organize Sanayi bölgesinin en büyük firmalarından olan Nursan Elektrik Donanım A.Ş. firması Genel Müdürü Necati Çağatay Üstündağ ile bir araya gelen Rektör Kızıltoprak, üniversitemiz ile birlikte yürütülen mevcut projeler ile ileriye dönük geliştirilebilecek projeler hakkında istişareler gerçekleştirildi.

Kurumlar arasındaki iş birliğinin arttırılması konusunda mutabık kalınan toplantı sonrası Rektörümüz fabrika üretim hatlarını gezerek millî otomobilimiz TOGG’un da elektrik-eletronik malzemelerinin üretim süreçleri hakkında Genel Müdür Üstündağ ve Ar-Ge Müdürü Sema Yurt Yıldırım’dan bilgiler aldı.

 

 

 

 

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 11 Kasım 2023, Cumartesi / 1093 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi, Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak,

Bu Kategorideki Diğer Haberler