Rektörümüzden TUBİF ve Tavşanlı MYO’ya Ziyaretler

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, Tavşanlı Uygulamalı Bilimler Fakültemize (DPÜ TUBİF) ve Tavşanlı Meslek Yüksekokulumuza ziyarette bulundu.

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, Tavşanlı Yerleşkemizdeki birimlerimizi ziyaret etti.

Ziyaretine Tavşanlı Meslek Yüksekokulumuzdan başlayan Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Özer Aydın, burada Tavşanlı MYO Müdürümüz Prof. Dr. İsmet Çelik ve MYO personelimiz tarafından karşılandı. MYO'da yer alan bölümlerimizin başkanlarından eğitim ve yürütülen projeler hakkında bilgiler alan Prof. Dr. Kızıltoprak, meslek yüksekokulların ara eleman yetiştirmedeki önemine dikkat çekerek birimlerin ihtiyaçlarına göre güçlendirilecek akademik kadrolarla daha nitelikli ara elemanlar yetiştirileceğini söyledi.

Yerleşke içerisinde yer alan lavanta bahçesi ve çevresel atıklardan pelet yakıtı üretim biriminde de incelemelerde bulunan Rektörümüz, benzer bir tesisin Evliya Çelebi Yerleşkemizde kurulması için çalışma yapılmasını istedi.

Tavşanlı MYO'nun ardından Tavşanlı Uygulamalı Birimler Fakültemize (DPÜ TUBİF) ziyarette bulunan Prof. Dr. Kızıltoprak, Dekanımız Prof. Dr. Ahmet Boz, yöneticilerimiz ve personelimiz tarafından karşılanarak dekanlık makamına davet edildi. Rektör Kızıltoprak, burada yapılan toplantıda DPÜ TUBİF'te gerçekleştirilmesi planlanan projeler hakkında bilgiler aldı.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 11 Kasım 2023, Cumartesi / 724 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi, dpü tavşanlı meslek yüksekokulu, dpü tavşanlı uygulamalı bilimler fakültesi,

Bu Kategorideki Diğer Haberler