DPÜ’nün İki Fakültesinde Devir Teslim Töreni

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanlığına atanan Prof. Dr. Fulya Topçuoğlu Ünal ve Kütahya Uygulamalı Bilimler Fakültesine atanan Prof. Dr. Emin Zeytinoğlu düzenlenen törenle görevi devraldı.

DPÜ Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fulya Topçuoğlu Ünal ve Kütahya Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. DR. Emin Zeytinoğlu görevi devraldı.

Eğitim Fakültesi dekanlık makamında düzenlenen ilk devir teslim töreninde Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Mustafa Arif Özgür ve Prof. Dr. Ayhan Kahraman, Rektör Danışmanlarımız Doç. Dr. Arif Kolay ve Doç. Dr. Erdal Aday, dekanlık görevini devreden Prof. Dr. İrfan Terzi dekanlık görevini devralan Prof. Dr. Fulya Topçuoğlu Ünal ve fakülte personeli katıldı.

Törende bir konuşma yapan Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, Prof. Dr. İrfan Terzi'ye fakültemize ve üniversitemize bugüne kadar verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, Prof. Dr. Fulya Topçuoğlu Ünal'a ise yeni görevinde başarı dileklerini ileterek bu ve bayrak değişikliğinin üniversitemize hayırlı olmasını temenni etti.

KUBFA'DA DEVİR TESLİM TÖRENİ

Eğitim Fakültesinin ardından Kütahya Uygulamalı Bilimler Fakültesi dekanlık makamında düzenlenen törene Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Mustafa Arif Özgür ve Prof. Dr. Ayhan Kahraman, Rektör Danışmanlarımız Doç. Dr. Arif Kolay ve Doç. Dr. Erdal Aday, dekanlık görevini devreden Prof. Dr. Aydın Kayabaşı, dekanlık görevini devralan Prof. Dr. Emin Zeytinoğlu ve fakülte personeli katıldı.

Törende bir konuşma yapan Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, Prof. Dr. Aydın Kayabaşı'ya fakültemize ve üniversitemize bugüne kadar verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, Prof. Dr. Emin Zeytinoğlu'na ise yeni görevinde başarı dileklerini iletti ve bu görev değişikliğinin üniversitemize hayırlı olmasını temenni etti.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 31 Ekim 2023, Salı / 1182 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi, dpü eğitim fakültesi, dpü kütahya uygulamalı bilimler fakültesi,

Bu Kategorideki Diğer Haberler