Simav Heyetinden Rektörümüze Ziyaret

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, Simav Belediye Başkanı Fatih Kalay ve Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanı Orhan Akboğa’yı makamında ağırladı.

Simav Belediye Başkanı Fatih Kalay ve Ak Parti İlçe Başkanı Orhan Akboğa, Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak'ı ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen görüşmede Simav Belediyesi ve üniversitemiz arasındaki iş birliği ve yeni projeler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Belediye Başkanı Kalay ve İlçe Başkanı Akboğa, Rektörümüze yeni görevinin hayırlı olmasını diledi. Rektörümüz Prof. Dr. Kızıltoprak da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Kalay ve Akboğa'ya teşekkür etti.

Ziyaret Başkan Kalay'ın, Rektör Kızıltoprak'a, "Simav Kestanesi Kadın ve Engelli İstihdamına Kapı Açıyor" projesi kapsamında üretilen, Simav adıyla satışa sunulan ve içerisinde sabun, şampuan, kolonya ve el kremi gibi ürünler ile ilçenin diğer özelliklerin tanıtmasının ardından sona erdi.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 24 Ağustos 2023, Perşembe / 549 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi,