DPÜ ile Kütahya Belediyesi Arasında TEKNOFEST İş Birliği

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi ile Kütahya Belediyesi arasında uluslararası bir değere sahip olan TEKNOFEST Uzay ve Havacılık Festivali için iş birliği protokolü imzalandı.

DPÜ ile Kütahya Belediyesi arasında TEKNOFEST için iş birliği protokolü düzenlendi.

Kütahya Belediyesi, 30 Ağustos-3 Eylül tarihleri arasında Ankara Etimesgut Havalimanı'nda gerçekleştirilecek olan TEKNOFEST 2023 organizasyonunda akademik paydaş olarak yer alacak üniversitemizin stant çalışmalarını ve kumanya desteğini üstlenerek güçlü bir destek sağlayacak.

Kütahya Belediyesinin ortaklığında açılacak olan stant için hazırlanan protokol Rektörlük makamında Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Yıldırım Akgül, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Birimi'nden Şef Arzu Duman ve Topluluğumuz Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Ali Samet Öngen'in katılımları ile imzalandı.

İmza töreninde kurumlar arası iş birliğine, TEKNOFEST ile üreten, üniversitemize ve şehrimize değer katan gençlerimizin kıymetine vurgu yapıldı.

Törenin ardından Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, TEKNOFEST'te yerini alacak takımlarımıza sağladığı destek için Kütahya Belediyesi'ne desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 23 Ağustos 2023, Çarşamba / 260 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi,

Bu Kategorideki Diğer Haberler